Kako da izgubiš na težini bez opasnosti I ne povećava

Kako da izgubiš na težini bez opasnosti I ne povećavaU hranu kao I gubitak težine: zabludama I stvarnosti. “Bacio sam 30 funti (14 kila) u jednom mjesecu!” “Jedi šta god želiš, I također slim!” “Ja nabaviti uživanje u gornjem noge I takođe izgubiti nekoliko centimetara u kratko vrijeme!” ima mnogo dijetu planove kao sadržaj lako dostupno, ali čuješ brojne stvari koje teško je shvatiti šta da verujem. Informacije koje mi pružamo ovdje mogu pomoćI. Ovo istina stanja da razgovaramo o mitovima I također istina o gubitak težine, hranu, I također vježba. Ovo informacija može pomoćI da napraviš zdravo izmjenama za tvoj dan u dan živjeti. Ako želiš da smanji težinu ili imate briga da nismo pokrili ispod, razgovarati sa vašim medicinskim profesionalni ili dodatnih zdravstveni ekspert. Nutricionistom ili dietitian mogu vam dati preporuke o tome kako da se pridržavati strategiju zdrava I uravnotežen jede ili kako da izgubiš na težini bez opasnosti I ne povećava. Nejasnoće o dijetama I također gubitak težine. Mit: fad dijetama su dobar način za mene da odbacim težine I također ne re-povećati.

Natjeraj ga da smanjenje strogo šta jedeš ili izbjećI posebne vrste hranu

Stvari: fad dijetama nije najbolji način da se smanji težinu trajno. Ovo vrsta dijetu generalno obećanja koju ćeš da izgubiš na težini brzo. Natjeraj ga da smanjenje strogo šta jedeš ili izbjećI posebne vrste hranu. To je moguće da je u početku da, da smršam, ali to je teško nastaviti ovu vrstu dijetu. Mnogi ljudi uskoro dobiti umoran od nakon ih I vratiti težinu su zapravo izgubio. Neki fad dijetama ne zdrav kao I ne zalihe sve hranjive tvari tijelo zahtijeva. Pored toga, ako ćeš izgubiti više od 3 kilograma (1 1/2 kg) tjedan dana za brojne tjedna, možeš povećati šanse za razvoj kamence (kocke čvrst materijal u žuč to moze biti nezadovoljavajuca).

Natjeraj ga da smanjenje strogo šta jedeš ili izbjećI posebne vrste hranu

Ako ti je u skladu sa dijeti režim manje od 800 kalorija dan dugo može dovesti do značajnog srce pitanja. Predlog: istraživanja preporučuje da osigura značI da izgubiš na težini I također ne vratim za podizanje to je prouzrokovali zdravoj dijeti sa manje kalorija od ranije uzeo I također vježbaš svaki dan. Cilj je da šupi 1/2 viška kilograma sa 2 kila (četvrt kilo na 1 kilogram) nedeljno (nakon početnog nekoliko nedelja debela gori).

Zdravo I uravnotežen rutine mogu pomoćI će vam da smršavite

Zdravo I uravnotežen rutine mogu pomoćI će vam da smršavitePo zdrava I uravnotežen hranu. Jede male delove. UključI vježbanje, zar ne u svakodnevnu rutinu. Jedno s drugim, ovo prakse jede kao vježbe mogu biti zdrav način gubitak težine kao I ne sticanje to nazad. Ovo navike dodatno spustite vaše šanse za uspostavljanje kardiovaskularne bolesti, visoki krvni pritisak, a također tip 2 dijabetisa. Zdravo I uravnotežen rutine mogu pomoćI će vam da smršavite. Odaberite zdrava I uravnotežen hranu. Trebalo bi da napuniš pola tanjir sa povrce I voce. Konzumiraju sitne delove. Koristio je manje tanjir, ili pregledati hrane stvarnosti klasificirati da naučI šta mora da je veličina porcije. UključI vježba pravo u tvoje dana u dan režim. Vrtlar, odlučiti za šetnju sa vašim članovima obitelji, igrati sport, početi plesati klub sa svojim prijateljima, plivam, koristiti stepenice, ili idi u prodavnicu ili na posao. Kolektivno, ovo prakse mogu biti zdrav način kao I bez opasnosti od mršavljenju kao I ne dobije nazad. Zabluda: žito proizvode kao hleb, pastu I rice teraj me da smršam. Trebala sam ih ne bi, kad pokušam da se smanji težinu. Stvari: zrna proizvod je bilo hrane napravio sa pšenice, rižu, seme, ječma ili razne druge pahuljice.

Morate da konzumiraju mnogo manje kalorije

Zrna su odjurio u grupa 2: žitarice I poboljšani I zrna. Žitarice sadržI cijeli klica od seme, bren, klica, I endosperm. Nekim slučajevima su divlje riže I također cijeli-pšenice kruh, zrnca I također tjesteninu. Prefinjena zrnca su zapravo bio narezao, proces u kojem da ukloni bren I klice. Ovo je uradio za pružanje zrnca boljeg izgled I takođe pomaže životni vijek od kvarljivo proizvoda, ipak, to eliminiše dijetalna vlakna, željeza I nekoliko b vitamini. To je izvodljivo da pojedinaca koji jede žitarice kao komponentu zdravoj dijeti režim da smanji svoje šanse za razvoj neke uporan uslovima. Hranjive smjernice od savezne vlade ukazuju na to pola od zrna jedeš su žitarice. Na primjer, odaberite kruh, to je 100% cijeli-pšenice kruh za razliku beli hleb, I također smeđe riže nasuprot bijela riža. U dodatne informacije područje na kraju ovaj list će sigurno daj vrijedna web veze s ovim standardima I web sajt da myplate, koji daje detalje, funkcionalna ideje I također uređaje za zdrav I uravnotežen jesti. Predlog: da slim dolje, morate da konzumiraju mnogo manje kalorije I također povećanje iznos vežba ili vježba ti dnevnik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *