Ideje za ubrzavanje metabolizam i izgubiš na težini brže

To je neizbježno, svi želimo da znaš tajnu ispušta teret sa najmanje truda moguće, posebno kad smo su kompromitirani i stekli smo nekoliko kila više to izgleda da su postavljena u našim telom zauvek. Ali znaš kako da to uradim? Jedan od trikova od najefikasnijih je da ubrzaju naš metabolizam.

Kokosovog ulja

Ideje za ubrzavanje metabolizam i izgubiš na težini bržeIako sužava uvijek zahtijeva žrtvu, šta je istina je da postoje načini da izgubiš na težini više brzo. Jedan od njih je da ubrzaju naš metabolizam, nešto što će nam pomoći da ostvarimo vidljive rezultate više brzo. Ali, kako ti se brže metabolizam? Možda radiš nešto nije u redu da bi te usporiti? Sigurno nije prvi put da kriviš svoje metabolizam tih nekoliko kila više to želiš da obriše. Ispod pokazat ćemo vam 12 ideja da bi mogli da tvoja je odluka za Novu Godinu, gube težinu za manje vremena. Ove ideje su uz grickalice malo kalorija potrošnje, kao ove 50 hranu ispod 50 kalorija da ti pomognem u svoj cilj.

Prije svega, morate znati koliko težinu trebao bi izgubiti do svog idealnog težinu. Tako da, ako vi tražite način da se u obliku ovog leta, zar ne nedostajati naše napojnice… vrijeme je da ubrzaju tvoj metabolizam To je moguće da ste čuli od prednosti kokos proizvoda kada, tiho i bez zlobom ti čujem razgovor drugih ljudi u tvom teretanu ili u tvom uredu. I postoji razlog za ovo, kao zamjena za kuhanje ulje redovne kokosovog ulja ti pomoći će ti tijelo spalite debela više brzo. Postoje studije koje pokazuju da te masti lako prevari i mogu da stimulira metabolizam tako da ti gori tri puta više kalorija od drugih ulja za šest sati od poslednji obrok.

Povećava proteine

Da malo povećaju količina proteina u zdravoj dijeti, tijelo će ti biti bolje, spremna da izgubiš na težini brzo. I to je ekstra zalihe visokog kvaliteta proteine će ti pomoći borbi svoje lenjo metabolizam. Kada govorimo o proteina kvalitet, govorimo o posebno onima koji reagira na potrebe tvoje tijelo. To znači da te sa visokim nivoima amino kiseline, kao meso ili riba, su dobar izbor na dijeti.

U tom smislu, nagni se mesa i jaja, posebno jaja, oni predstavljaju važan izvor proteina da ubrza tvoj metabolizam.

Povećava proteine

Iako važno je da se postigne balans između različite vrste hranu na dijeti, doktori preporučujem da te uspori malo iznosu od ugljikohidrata u meniju. Na taj način, ti i ubrzati tvoj metabolizam. Drugačije studije pokazuju da ugljikohidrata promocija za sporije i metabolizam doprinese na težini. To znači da kažem “zbogom” velike količine tjesteninu, kruh na dijeti. Ako misliš da je to će da vas košta da smanjim iznos jedeš, saznati koje su ugljikohidrata da manje sala.

Kontrolu iznose
Ravnoteža je ključ za mršavljenje. Iako postoje dijete to ne limit količinama, dobar način da izgubiš na težini je da ne svinja iz hranu, veoma zdravo. Način lak i praktičan da izmerimo količinama je da se koristi u dlanu tvoje ruke. To znači da količina proteina u meni bi trebao da bude veličine palm dok veličine vaše zatvorene pesnice bi trebao biti ekvivalent ugljikohidrata u tanjiru. Ovaj put, a vi ne sobrecargarás tvoje tijelo sa porcije da su preveliki za tvoje veličine. Izgleda kao djeca igru! Ovdje su jos nekoliko saveta koji će ti pomoći slim dole.

Test sa cimetom
Ovo ukusno začin to obično aromatize tvoj omiljeni dezert, možeš biti tvoj najbolji ally. Čak i ako ti ne vjeruješ, cimet-promovira asimilacije šećera, pravi tvoje tijelo metabolice do dvadeset puta brže. Možeš staviti malo u čaj ili u kafu ne dodao još kalorije. Rezultat je izvrsno, a ti ćeš pomagati tvoje tijelo.

Ne zaboravi jaja

Ne zaboravi jajaZnaš šta kažu, ti si ono što jedeš. To citat gastro-filozofskih, dolazi da nas podseti da je bolje da jedeš ćeš se osjećati bolje, ali i ti također moraš imati strpljenja, jer trke na zdravoj dijeti je trka na dno. Ako znamo što je hrana dobra spaliti debela brže, moći ćemo da izgubiš na težini više brzo. U stvari, tamo je hrana posebno dobro za ovo: jaje. Ispostavilo se da ne samo da je zdrava, ali sadrži posebne dijelove poput proteini i korisno masti, to poboljšati vaš metabolizam. Osim što je izvor proteina, veoma je lako da se integrirati jaje na dijetu da izgubiš na težini… Da tvoja mašta poleti!

Igra sport je neophodno
Visokog intenziteta obuku možda ne zvuči kao nešto posebno i zabavno, ali to je sigurno i učinkovit način da ubrza metabolizam. Najbolji način da se postigne ovo kroz sport, šetnje izmedju trenutaka visokog intenziteta sa drugim opuštenije. Ideju možda da napravim listu pesama sa teme više animirani za vrhunac i ostalih više tiho kad odeš da uspori malo.

Ta ideja nije samo pomoći će ubrzati metabolizam, ali mogu ti pomoci da smanjimo celulit. Dakle, sada znate… hajde, pokreni se, i prakse ovih 25 vježbe da izgubiš na težini! I ako ne znaš odakle da pocnem, pogledaj ovo popust za tvoju sportskoj odjeći.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *